Etiquettediner

Open inschrijving / voor individuele deelnemers

Etiquette is weer helemaal terug. Maar het is niet meer vanzelfsprekend dat we weten hoe we een goede eerste indruk maken, op welke manier we relaties zorgvuldig ontvangen of hoe we aan tafel een goede gastvrouw/heer kunnen zijn. Het zijn vaak kleine weetjes waarmee wij ons gemakkelijker voelen en onze uitstraling kunnen vergroten.

Heeft u een functie waarin u regelmatig in gezelschap eet? Gaat u wel eens met relaties naar een restaurant of treedt u soms op als gastheer/vrouw? Misschien doet u dat al jaren en met het grootste gemak. Misschien is het nieuw voor u. In welke situatie u zich ook bevindt, iedereen vraagt zich wel eens af of hij het goed doet. En of het beter kan.

Wilt u na afloop van de training de complete tafeletiquette beheersen en aan tafel de perfecte gast én de ideale gastheer/vrouw zijn? Of kiest u juist voor een gezellige avond waar u en passant nog iets bijleert? Dan is dit uw kans.
Deze middag en avond krijgt u een volledige training Tafeletiquette. De actuele tafelmanieren en alle aspecten van goed-gastheer/vrouwschap worden met u doorgenomen. Tijdens het diner brengt u het geleerde direct in praktijk.
Tot slot krijgt u het etiquetteboek 'Hoe hoort het eigenlijk?' mee naar huis.

Training: tafelmanieren en gastheerschap (2 dagdelen)
Datum: voorjaar 2019 (14.30 - 22.00 uur)

Kosten per persoon: € 395,- (indicatie; excl. 21% BTW, incl. diner)
Deelnemers: min. 7 max. 11
Locatie: Bussum

Inschrijven via:

Heeft u nog vragen over de training, bel dan 035 - 632 15 28 of stuur een e-mail.